Motionist

Dette tilbud henvender sig til alle aldersgrupper.

Motionister i klubben lægger vægt på den gode motion og det sociale samvær gennem et underholdende spil badminton i form af single eller double-spil.

Som medlem kan du sammen med andre booke en fast bane i en sæson fra september til og med maj, med spil f.eks. hver mandag aften kl. 19-20.

Eller hvis I har mulighed for det: I dagtimerne, f.eks. hver tirsdag kl. 10-11.

Ved en fast bane-aftale vil en af spillerne blive betegnet som baneformand, og det er dennes opgave at opkræve betalinger (se nedenfor) fra alle medspillerne, og indbetale det samlede beløb til klubbens kasserer.

 Hvis du ikke ønsker at binde dig til en fast tid kan du som motionist-medlem booke “løse banetider” – f.eks. hvis et hold har lyst til det booke til en times spil eller mere, når som helst der er ledige baner i hallen.

 Hvad koster det ?

Priser sæson 21/22:
 • Motionistkontingent pr. sæson
     250 kr
 • Fast bane pr. sæson
     2200 kr
 • Fast bane pr. sæson
     1200 kr
  (Kun fredag, hverdage før kl. 14, og lørdage før kl. 12.)
 • Løs banetime
     90 kr
 • Klippekort til banebooking
     750 kr
  (10 klip)
 • Indmeldelsesgebyr for nye medlemmer:
   
 • Indmeldelsesgebyr som nyt medlem i klubben koster 250 kr. én gang for alle.

  Alle motionister betaler derudover i hver sæson 250 kr. som motionistkontingent. Denne betaling vil typisk ske før en sæson starter, dvs. før 1. september et givet år. Hvis indmeldelse sker i løbet af sæsonen betales dette kontingent sammen med indmeldelsesgebyret.

  Bookning af “løse” banetimer koster 90 kr. i timen. Men som det ses kan der være en besparelse ved at købe et klippekort til banebooking, hvor 10 klip koster 750 kr., dvs. en times spil kan fås for 75 kr. Denne timepris er uafhængig af om det er to spillere i single, eller fire spillere i double-spil – man fordeler blot udgiften mellem spillerne.

   Mulighed som ikke-medlem:

 •  Gå ind på www.wannasport.dk og book en bane. Indtil kl. 14.00 samt hele fredag, lørdag og søndag koster det 125 kr. /time. På ledige tider på hverdage efter kl. 14.00 er prisen 200 kr. pr. time.

 • Nedenfor er der et link til en tilmeldingsformular til at blive optaget som medlem af klubben (“Bliv medlem”)

   Alle spørgsmål vedrørende motionistspil: Send gerne mail til motion@koldingbk.dk 

  Kontaktperson: Motionistansvarlig Leon Elmkjær. Tlf. 25530781